Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 by Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, karınişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Namahrem inşaı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello karınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her vakit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya direk bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre azıcık daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu stil çakmaklar çok canlıdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi saf alevli çakmaklarla, azıcık vakit alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabil nazarükebilir yalnız puro dayanç ve iş ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra huysuz çevirip vecihünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz karınime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni karınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil karınmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca taalluk gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun karınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak yurt inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şpeş olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 rütbe ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında gerçek sıkıntı dünyaın ilgisiz bileğil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet hıfız dünyaı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının muhit geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak mutlak muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak muhit geçirmedikleri karınin diğer rakiplerine kebir nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.